Spoturi LED pe Sina Dimabile CRI90 Dark Light Orientabile 4 directii

Spoturi pe Sina

Ce inseamna spoturi pe sina?

   Iluminatul pe sina consta intr-o serie de spoturi led ce ruleaza pe o structura metalica cunoscuta sub denumirea de sina. Aceasta sina pentru spoturi led poate fi alimentata de la unul dintre cele doua capete, sau chiar de la mijlocul acesteia. in general pe piata pot fi intalnite doua tipuri de materiale din care este confectionata o sina pentru spoturi: aluminiu sau metalice. Noi, cei de la velta.ro am ales sa comercializam doar sina led realizata din aluminiu cu o constructie solida.

   Pentru ca un sistem de iluminat pe sina sa fie functional, avem nevoie de urmatoarele accesorii: Conector de alimentare, sina in sine si capacul final care inchide sina. in functie de tipul montajului ar putea fi nevoie si de alti conectorii precum cei de: imbinare, tip L, tip T etc.

Unde si cum montam spoturi pe sina?


   Designul minimalist si modern al acestui sistem de iluminat pe sina, il face deosebit de potrivit atat pentru zona comerciala, cat si cea rezidentiala precum: living, o bucatarie, un dormitor sau o baie.

   Daca ati stabilit zona in care montati aceste spoturi pe sina, ar trebui sa luati in calcul tipul de montaj. Pe velta.ro sunt prezentate doua tipuri de sine: sina incastrata si sina aplicata.


Sina incastrata pentru spoturi led

    Acest model de sina vine incastrat in tavanul de rigips, iar spoturile vin introduse in ea. Se decupeaza tavanul de rigips, apoi cu ajutorul unor cleme de prindere si fixare se va realiza montajul.

Sina aplicata pentru spoturi led

   Este cel mai popular tip de sina si totodata cel mai usor de montat. sina aplicata pentru spoturi led este de fapt o bara din aluminiu echipata cu conductori prin care se alimenteaza o serie de spoturi led.

Sina suspendata pentru spoturi LED

   In cazul in care niciunul dintre cele doua tipuri de montaj nu este pe gustul dvs. atunci ar trebui sa stiti ca puteti suspenda sina pentru spoturi led. Folosind un kit de suspensie reglabil, veti reusi sa suspendati tot sistemul de iluminat pe sina.

   Alegerea montajului aplicat sau incastrat in tavan, tine exclusiv de gusturile fiecaruia. Functionalitatea spoturilor pe sina va ramane aceeasi.

Ce modele de spoturi pe sina exista?

   La fel ca in cazul tuturor corpurilor de iluminat, cand se alege o serie de spoturi pe sina este foarte importanta sa se tina cont de stilul de amenajare a camerelor. in general, acest tip de iluminat este deosebit de potrivit pentru contexte de stil contemporan.

   La nivel de echipare un spot pentru sina poate fi dotat cu: dulie gu10 si E27 sau cu LED integrat.


   Un spot pentru sina echipat cu dulie gu10 sau e27 nu vine impreuna cu becul, trebuie comandat separat. Avantajul la un astfel de model este dat de faptul ca puteti inlocui/schimba in orice moment becul. in general becurile cu gu10 nu au puteri foarte mari, astfel daca optati pentru un spot pe sina cu dulie gu10 puteti alege pentru un bec de maxim 7-8w. Spotul pentru sina poate fi echipat si cu un bec led dimabil.


   Spot pe sina cu led integrat tip COB - este de la sine inteles faptul ca ledul este deja montat. Spoturile cu leduri integrate vin intr-o varietate de puteri si forme ale corpului.

Cele mai solicitate spoturi pe sina
  • Spot pe sina dimabil (reglarea intensitatii luminoase)
  • Spot pe sina CRI90 (calitatea luminii)
  • Spot pe sina UGR19 (factor de orbire)
Filtre
Spot pe sina cu dulie GU10 Negru sau Alb
Timp de livrare 1-3 saptamani!
   Spot pe sina  cu forma rotunda este bine finisat si realizat integral din aluminiu. Destinat iluminatului comercial si rezidential.
   Acest spot pe sina cu forma rotunda, se remarca prin:
- Constructie solida si bine finisata- Orientabil pe doua axe- Echipat cu dulie GU10- Doua culori disponibile: negru si alb- Compatiibl cu sina trifazica (dubla sau cu 4 linii)   Becul cu dulie GU10 nu este inclus.   Va rugam sa selectati culoarea preferata!
Culoare :
227,99 lei
Spot pe Sina Negru cu Gold sau Alb si negru cu dulie GU10
Timp de livrare 1-3 saptamani!
   Spot pe sina bine finisat si realizat integral din aluminiu este destinat iluminatului comercial si rezidential.
   Prin ce se remarca acest model de spot pe sina?
- Constructie solida si bine finisata- Orientabil pe doua axe- Echipat cu dulie GU10- Doua culori disponibile: negru cu interior gold si alb cu interior negru- Compatibil cu sina trifazica (dubla sau cu 4 linii)   Becul cu dulie GU10 nu este inclus.   Va rugam sa selectati culoarea preferata!
Culoare :
239,98 lei
Spot pe sina Gu10 Negru sau Alb reflector tip fagure
Timp de livrare 1-3 saptamani!
   Spot pe sina, finisat si realizat integral din aluminiu. Prezentul model de spot destinat iluminatului comercial si rezidential.
   Acest spot pe sina cu dispersor 3d tip fagure, se remarca prin:
- Constructie solida si bine finisata- Orientabil pe doua axe- Echipat cu dulie GU10- Doua culori disponibile: negru si alb- Dispersor negru tip fagure 3D- Compatiibl cu sina trifazica (dubla sau cu 4 linii)   Becul cu dulie GU10 nu este inclus.   Va rugam sa selectati culoarea preferata!
Culoare :
238,80 lei