Aplice Perete Exterior

     Iluminat exterior de perete: aplice exterior

     Un iluminat exterior este important din mai multe motive. Sa ai niste corpuri de iluminat exterior precum aplice exterior reprezinta o parte esentiala crearii unui sentiment de siguranta si sunt utile in ghidarea oamenilor catre o anumita zona a proprietatii tale.

     Din punctul de vedere al designului, folosind lampi de perete exterior ca aceste aplice led, se pot evidentia caracteristicile importante ale peisajului si ale arhitecturii care nu pot fi evidentiate cu alte corpuri iluminat exterior precum o plafoniera exterior. Astfel poti sa compui un efect vizual unic pentru casa, balconul, terasa sau foisorul tau.

     Caracteristici generale ale unei aplice de exterior

     O aplica LED de perete exterior poate face orice proprietate - de afaceri sau rezidentiala - mai sigura pentru ca ilumineaza colturile intunecate, lumineaza usile si fac aspectul general al unei case primitoare si calde.

     Cautand o aplica pe site-ul Velta.ro, vei descoperi o gama variata de astfel de lampi led, printre care si aplica baieaplica de perete interioraplica LED vintage etc.

     Ca orice corp de iluminat gradina sau ca o aplica LED baie, o aplica cu LED trebuie sa aiba un grad de protectie ridicat impotriva umiditatii. Spre exemplu, o aplica baie are un grad de protectie IP44, in timp ce o aplica LED de exterior are IP54, IP65 sau chiar IP66. Acest nivel ridicat de protectie impotriva umiditatii garanteaza de altfel o utilizare indelungata cu intretinere minima.

     Asemeni altor corpuri iluminat exteriorcum ar fi lampi exterior, felinare exterior sau stalpi de gradinaaceste aplice exterior se gasesc intr-o multitudine de culori, forme, dimensiuni. In acelasi timp, o aplica LED de exterior poate difuza lumina in una sau mai multe directii.

     Asa cum montajul acestor aplice exterior se face de obicei pe peretii unei case, terase, unui foisor sau garaj, fie ca are scop ambiental sau de securitate, o aplica nu furnizeaza o cantitatea prea mare de lumina, gama de putere fiind destul de restransa.

     Indiferent de motivul pentru care cauti o aplica LED de exterior, Velta.ro iti pune la dispozitie o gama variata de aplice moderne, una care mai de care mai speciala si frumoasa. 

Filtre