Aplice perete interior Design Modern Forma Slim Dimabile

Aplice Perete Interior

Aplice de perete interior


    Lumina furnizata de catre o aplica de perete este considerata un element central in orice proiect de amenajare. Alegerea unei aplice led este o oportunitate prin care iti poti exprima gustul, personalitatea si creativitatea. in general aplicele de interior sunt elemente de design prin care putem aduce un plus valoarea camerei noastre.

   Prezenta unor aplice montate pe un perete interior dintr-un living creaza un impac de "extravaganta si exclusivitate" in randul vizitatorilor nostri.

Aplice LED de perete pentru un design unic si cu stil


   Aplicele led sunt elemente de amenajare care pot aduce in stil unic si sofisticat. Acestea pot fi protagonistele absolute ale iluminarii unui living, sau a unui dormitor si pot completa o lumina existenta precum o lustra led moderna.

   Una sau mai multe aplice led adauga o sursa suplimentara camerei tale. Spre exemplu, parte din clientii nostrii aleg aceste aplice led pentru hol, iar altii le prefera in bucatarie.


   Stilurile si formele acestor modele de aplice sunt variate astfel incat sa corespunda fiecarei nevoie individuale. in ceea ce priveste forma unei aplice avem aplice: rotunde, ovale, dreptunghiulare, patrate, sferice etc pe diferite culori precum: gold, negru, albe, gri, antracit etc.


   Daca alegeti sa achizitionati aplice led pentru un living sau un dormitor, peretii nu vor mai parea niciodata goi si si simpli. Lumina proiectata in diverse unghiuri si forme, va crea o atmosfera aparte.


Locuri in care poti monta aceste aplice de perete interior:


  • Aplica LED in baie
  • Aplica led de bucatarie
  • Aplica led pentru living
  • Aplica Led pentru dormitor
  • Aplice led pentru hol
Filtre