Corpuri  de iluminat Baie: Plafoniere LED, Spoturi LED, Aplice LED

Corpuri de iluminat baie

   Corpuri de iluminat pentru baie: Spoturi LED, Plafoniere LED, Aplice LED ...


   Cine nu si-ar dori un corp de iluminat pentru baie care sa asigura o lumina suficienta si calitativa?

   Camerele mici, cum ar fi o baie , sunt in general greu de iluminat. Asta se intampla deoarece o astfel de incapere este predispusa la crearea unor umbre, mai ales daca sunt aglomerate si au o dimensiune redusa.

    Din pacate, de prea multe ori se intampla ca intr-o baie sa avem doar un singur corp de iluminat precum cel de la oglinda, sau o plafoniera led pentru baie.

    Cand vine vorba de eficienta luminoasa si design de interior, combinarea mai multor corpuri de iluminat este esentiala daca va doriti ca rezultatul final sa fie spectaculos.

   Propunerea noastra este sa optati pe montarea mai multor tipuri de lumini: spoturi led pentru baie, plafoniera led ip44, spoturi led pe sina, spoturi led aplicate pe tavanaplica de perete rezistenta la umezeala etc

   Daca te-ai decis si vrei sa achizitionezi modelul preferat, asigura-te ca aplica sau plafoniera pentru baie este rezistenta la umiditate. Pe termen lung, un corp de iluminat pentru baie va rezista la condens doar daca are gradul de protectie minim ip44.

La ce sa fii atent cand cumperi o plafoniera sau o aplica pentru baie?

    Indiferent de alegerea si preferintele tale: spoturi pe sina, spoturi incastrate sau aplicate, plafoniere led sau o simpla aplica de langa oglinda, inainte de achizitia oricarui corp trebuie sa fii atent la cateva aspecte.

    Atat pe site-ul velta.ro cat si pe altele, fiecare produs are o fisa tehnica. Cateva dintre detaliile prezentare vor face diferenta.

Grad de protectie la umiditate – in baie avem nevoie de corpuri de iluminat cu ip 44 (minim)

Indicele de redare a culorii CRI90 – acest indice ne indica daca lumina va schimba nuanta de culoare a unor elemente precum: gresie, marmura, faianta sau de ce nu un machiaj.

Unghiul de redare – in functie de dimensiunea baii va trebui sa decideti de ce unghi de redare veti avea nevoie

Temperatura de culoare – lumina calda, neutra sau rece?