Corpuri de iluminat Lineare: Profil LED Incastrat si Aplicat pe tavan

Corpuri Iluminat Linear

Corpuri de iluminat lineare: incastrate si Suspendate


   Proiectarea adecvata si corect a iluminatului, indiferent daca este pentru un spatiu comercial, sau pentru un living imbunatateste considerabil starea de spirit si totodata contribuie la designul intregii incaperi.

   Daca te afli in cautarea unor corpuri de iluminat care sa creeze un efect de iluminare spectaculos si surprinzator, profilele lineare sunt ideale pentru crearea unui iluminat unic si eficient.

Ce sunt corpurile de iluminat linear?


   Acest tip de iluminare lineara utiliza profile led din aluminiu gata echipate pentru montajul suspendat sau incastrat. Indiferent de tipul de montaj, un corp de iluminat linear este compus din: Profilul din aluminiu cu accesoriile incluse (capace, dispersoare si dupa caz placa separatoare) modulul led si sursa de alimentare. Alte accesorii precum sistemele de prindere in tavanul de rigips suspendat, incastrat sau aplicat se comanda separat.

   Cu ajutorul profilelor lineare putem crea linii perfecte de lumina care vor creiona si contribui la obtinerea celui mai atractiv design.


Unde se instaleaza corpurile de iluminat linear?


   Iluminatul utilizând aceste profile led suspendate sau incastrate, ajuta la conferirea personalitatii spatiului. Gama variata de profile led incastrate si suspendate va permite sa alegeti acele modele care sa se integreze perfect in designul unui: birou, spatiu comercial, living, hol si alte incaperi.


Tipuri de corpuri de iluminat linear


   Dupa cum ti-ai dat seama, aceste sisteme de iluminat se impart in doua mari categorii:

Profile LED Suspendate sau aplicate
Profile LED incastrate in tavanul de rigips

   In cazul ambelor tipuri, exista pentru fiecare diferite accesorii de montaj ca va vor ajuta sa creati forme unice si de impact. Pe site-ul velta.ro aveti prezentat conectori de imbinare, de clot, la 90 Grade etc.