Incastrat in pardoseala

     De ce luminile incastrate in pardoseala sunt esentiale

     Un corp de iluminat pardoseala exterior, cunoscute mai simplu ca si spoturi de exterior incastrate in pardoseala, este un dispozitiv esential pentru orice peisaj aflat pe domeniul public sau rezidential. Acestea ofera un mod utilitar si durabil de a evidentia designul peisajului si de a ghida catre o zona de interes. 

     Alegerea corpurilor incastrate in pardoseala pentru spatiile exterioare

     Pentru a crea un design de peisaj atragator, iluminarea potrivita este litera de lege. Indiferent daca modernizati o zona in aer liber existenta sau incepeti de la zero, merita sa aveti o idee generala despre cum doriti sa arate spatiul dvs. Aceste spoturi de exterior sunt disponibile cu o varietate de caracteristici, inclusiv carcase rotunde sau patrate, culori variate, intensitate luminoasa diferita, cu senzori de miscare si chiar posibilitate de dimare.

     Aceste spoturi LED incastrate in pardoseala sunt versatile pentru ca pot fi utilizate in scop ambiental sau peisagistic ori pentru ghidaj. Spre exemplu, niste spoturi incastrate in pardoseala pot fi directionate catre copaci sau arbusti pentru a obtine un efect vizual artistic; in acelasi timp, poti monta aceleasi spoturi de iluminat exterior cu scopul de a lumina o cale de acces catre casa sau garaj.

     Caracteristici populare ale spoturilor de pavaj exterior

     Inainte de orice trebuie precizat ca toate aceste corpuri de iluminat exterior LED au o trasatura specifica doar lor, anume gradul ridicat de protectie la umiditate, cunoscut sub numele de IP. In vreme ce corpurile de iluminat interior au in general IP20, exceptie facand corpurile de iluminat baia conventionale care au IP44, corpurile de iluminat exterior au un echipament rezistent la umiditate, inghet si praf avand un grad de protectie ridicat de IP54, IP65, IP66, IP67 si IP68.

     Ba mai mult, vorbind in cazul de fata despre spoturi LED incastrate in pardoseala, acestea sunt construite din materiale durabile care fac fata si la greutati mari, precum o masina sau chiar un camion. De aceea pot fi instalate in pavajul exterior care duce catre un garaj sau o zona de parcare.

     In ceea ce priveste montajul, nu este mai complicat decat cel al spoturilor incastrate in tavan.

     Fiind proiectate intr-un mod durabil, constructorii au mizat si pe o eficienta energetica si o durata de viata extinsa, astfel reducand costurile de utilizare si intretinere la minim.

     Ai cumva o piscina pe care vrei sa o scoti in evidenta? Sau poate o carare in curte pe care o vrei iluminata profesionist? Cand vii seara acasa ti se pare ca ai o curte intunecata si nu vezi foarte bine drumul catre garaj? Tot ce ai nevoie gasesti pe Velta.ro, doar sa cauti la sectiunea Iluminat Exterior si vei afla ca exista o gama larga de produse pentru toate gusturile si buzunarele. 

Filtre