Incastrat in perete

     Scurta prezentare a iluminatului incastrat in perete exterior

     Iluminatul incastrat in perete exterior ofera avantajul unei lumini extrem de eficiente intr-o unitate compacta - si practic ascunsa. Astfel de corpuri iluminat exterior sunt excelente pentru orice spatiu exterior al proprietatii tale, insa este folosit cu precadere mai ales peretii cladirii, garajului, foisorului, terasei. Aceste spoturi LED au dimensiuni reduse si sunt o alegere excelenta atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru cele comerciale, deoarece ofera iluminare ambientala eficienta zonelor in care sunt amplasate.

     In conditiile in care aceste spoturi vin intr-o multitudine de forme, culori, dimensiuni si capacitati de iluminare diferite, este de preferat sa iti planifici cu atentie scopul si locul amplasarii acestora. Astfel de spoturi incastrate in perete exterior ofera iluminare ambientala sau de efect si de siguranta, astfel crescand valoarea de piata a proprietatii tale.

     De asemenea, trebuie sa tii cont de numarul si de puterea acestor spoturi LED de care ai nevoie pentru ca o iluminarea prea puternica sau prea slaba nu te va satisface si nu isi va servi scopul.

     Ca oricare alt corp de iluminat exteriorprecum aplica LEDplafoniera LED sau lampi exterior, si aceste spoturi LED sunt fabricate din materiale solide si inchise ermetic pentru a nu permite infiltrarea umezelii. In specificatiile constructorului aceste spoturi au un grad de protectie ridicat, notat cu IP65, IP66, IP67 sau IP68.

     Utilizari pentru iluminatul incastrat in perete exterior

     Iluminarea scarilor

     Iluminarea treptelor sau scarilor folosind spoturi LED incastrate in perete este aparent conceputa pentru spatii exterioare. Navigarea in spatiile exterioare pe timp de noapte poate fi dificila uneori, mai ales cu sistemele de iluminat traditionale care sunt plasate la nivelul sau mai sus de nivelul ochilor majoritatii oamenilor. Aceste corpuri de iluminat traditionale pot orbi sau sunt ineficiente, ceea ce poate duce la accidentari. De aceea, acest tip de iluminat exterior incastrat in perete elimina problema si este o solutie excelenta de siguranta pentru scarile din exterior.

     Iluminarea cailor de acces

     Corpurile de iluminat incastrate in perete exterior sunt o modalitate excelenta de a adauga iluminare pe caile de acces. In cazul in care nu ti-ar placea o aplica LED sau o plafoniera LED asezate in exteriorul casei pentru a te ghida catre garaj, casa sau chiar o piscina, atunci niste spoturi LED incastrate in perete sunt o alternativa atragatoare din punct de vedere estetic si pragmatic. Acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele care cauta un finisaj si un aspect de inalta calitate, fara a trece peste bugetul prestabilit. Pe langa faptul ca sporesti nivelul de securitate si estetic al casei, aceste spoturi incastrate in perete exterior sunt economice, necesita intretinere minima si au o durata lunga de viata.

     In jurul terasei, foisorului sau piscinei

     Odata cu cresterea popularitatii de a-ti distra oaspetii acasa la tine comparativ cu iesitul in oras, proprietarii de case se indreapta din ce in ce mai mult catre sistemele de iluminat exterior, cum ar fi spoturi incastrate in perete exterior pentru a oferi iluminare eleganta si utila pentru distractia lor in aer liber. Aceste spoturi au un echipament profesionist destinat expunerii intemperiilor si ofera siguranta maxima pentru copii care se joaca in preajma lor. Fiind incastrate in perete, aceste spoturi LED emana o lumina subtila, dar calitativa, perfecta pentru distractiile de seara. 

     Vrei corpuri de iluminat exterior si nu stii unde sa cauti? Velta.ro este locul potrivit pentru tine. Aici gasesti spoturi LED incastrate in perete exterior, plafoniera LED de exterior, aplica LED de exterior, felinare exterior, lampi exterior si multe altele. Viziteaza-ne si nu vei regreta!

Filtre