Lustre Copii

Lustre pentru copii

   ◊◊◊Faceți din fiecare culcare o aventură!◊◊◊

    Zbura prin aer... Conduceți la salvare sau luptați împotriva piraților de pe cele Șapte Mări - indiferent dacă sunt băieți sau fete - indiferent de pasiunea lor, gama noastră de lustre pentru copii vor fi foarte apreciate de către cei mici.


     Indiferent ce visează să fie când vor fi mai mari, gama noastră de lustre moderne le va lumina imaginația și va face timpul de joacă cu adevărat iluminat.


  Ce face lumină suspendată a unui copil mai sigură decât o lumină „normală”?

Dormitoarele pentru copii sunt un loc de joacă pentru aventură, ceea ce înseamnă că lucrurile se sparg cu ușurință - inclusiv lămpi și abajururi.
Lămpile noastre pandantive pentru copii sunt diferite.

De ce?


    Pentru că, deoarece sunt fabricate din lemn, plastic sau alte materiale rezistente, nu se vor sfărâma - indiferent de timpul de joc.

 Cât de mare ar trebui să fie o lustră în camera unui copil?
    Deși lustrele noastre sunt distractive și tentante să se joace, nu sunt jucării.
    Deci, o lustră suspendată nu ar trebui să fie lăsată la îndemâna copiilor, inclusiv atunci când stau pe un pat sau pe un scaun.
    Dar asta nu înseamnă că încă nu se pot distra - să înceapă luptele cu perne!


Cât de strălucitoare ar trebui să fie lumina suspendată a unui copil?

    Luminozitatea va depinde de dimensiunea camerei copilului dumneavoastră, nu trebuie să fie nici prea strălucitoare, nici întunecată.
    După felul în care sunt concepute, lustrele din camera copilului nu vor asigura o lumină uniforma în întregul dormitor.      Astfel, este recomandat să utilizaţi şi alte corpuri de iluminat precum: spoturi aplicate, spoturi incastrate sau plafoniere.


Care este culoarea optimă a luminii pentru lumina suspendată a unui copil?

    Culoarea optimă a luminii pentru iluminarea ambientală în camerele unui copil este alb cald - cu o temperatură a culorii de aproximativ de 3000 Kelvin. Acest lucru face ca lumina din cameră să fie confortabilă și confortabilă.
    Cu toate acestea, pentru iluminatul zonei dintr-o grădiniță, este recomandabilă lumina albă între 3.300 și 4.300 Kelvin.

    Vă rugăm să rețineți: datorită umbrelor pe care le aruncă, aceste modele de lustre nu trebuie utilizate niciodată ca sursă principală de lumină în dormitorul unui copil.

Filtre