Lustre cu Cristale

   Lustre cu cristale - Eleganta si stil


   In aceasta categorie de Lustre cu cristale veti gasi acele lustre suspendate care vor contribui considerabil la aspectul oricarei camere. Indiferent daca discutam despre iluminarea unui living, a unei bucatarii sau a unui dormitor, lumina furnizata dintr-o lustra cu cristale va fi reflectata frumos in intreaga incapere.

Modele lustre cu cristale


   Candelabrele sau lustrele cu cristale sunt disponibile in mai multe finisaje si forme. In functie de tipologia camerei puteti opta pe un candelabru cu cristale pe culoarea gold si cu o inaltime generoasa. In acelasi timp puteti alege si o lustra cu cristale de dimensiuni mai reduse, cu cu mai multe inele. In esenta totul tine de dimensiunea si designul camerei tale.

   La nivel de echipare, un candelabru cu cristale poate fi echipat cu dulii clasice E14, E27 sau cu led integrat. Avantajul la candelabrele cu cristale si leduri integrate este ca acestea au un design contemporan si minimalis.

Alegerea potrivita a unei lustre cu cristale


   Pentru a alege cea mai buna varianta de iluminare suspendata utilizand un candelabru cu cristale sau o lustra, se iau in considerare urmatoarele: dimensiunile si designul incaperii.

   Indiferent daca avem de iluminat un spatiu mic precum un birou, sau zona de receptie dintr-un hotel, se poate identifica lustra cu cristale potrivita atat prin design cat si prin marimea raportata la dimensiunile spatiului

   Daca sunteti fan a acestui mod de iluminare a unui spatiu, puteti descoperi pe site-ul nostru Velta.ro o gama variata de candelabre sau lustre cu cristale. In cazul in care nu ati identificat lustra cu cristale potrivita, te rugam sa ne contactezi. Putem identifica si alte modele de lustre cu cristale disponibile la alti furnizori cu care noi colaboram.

Filtre