Lustre LED

Lustre LED moderne si Eficiente

   Colectia noastra de lustre led moderne vin in diferite stilor, forme si culori!

   Aceste lustre cu leduri se remarca prin faptul ca sunt durabile, eficiente din punct de vedere energetic si cel mai important aspect este ca sunt proiectate astfel incat designul acestora va vor transforma complet stilul si decorul unei incaperi.

   In categoria Lustre LED disponibila pe site-ul velta.ro veti prezentate doar produsele ce ofera o lumina calitativa, astfel incat iluminatul intr-o bucatarie, un living sau un dormitor sa fie uniform si de durata.

Lustre cu leduri si 2 temperaturi de culoare de culoare: 3000K Lumina Calda si 4000K Lumina Neutra

    Iluminarea utilizand lustre cu leduri a devenit una dintre cele mai esentiale iluminari pentru uz interior sau dupa caz exterior. Pe site-ul nostru velta.ro veti gasi o varietate de lustre led disponibile pe lumina calda sau neutra. Aceste doua temperaturi de culoare fiind cele mai potrivite pentru o incapere precum: living, bucatarie, hol, sau dormitor.

Lustre LED Moderne si Durabile

    Gama noastra de lustre led se remarca atat prin eficienta cat si prin design. Acestea au fost special concepute de catre producatori, astfel incat rezultatul final sa fie: O lustra led moderna cu design contemporan. Astfel, seria de lustre led disponibile pe site-ul velta.ro se potrivesc atat acasa cat si la birou.

Filtre