Lustre Moderne

     Lustre moderne si contemporane pentru living, dormitor, bucatarie si hol

     Desi imaginea generala a unei lustre moderne este simpla, am putea sa o denumim ca un corp de iluminat suspendat de tavan, exista o varietate larga de tipuri de lustre care pot fi montate in mai multe incaperi. Daca va doriti ceva special, pe site-ul Velta.ro veti descoperi o varietate de lustre LED moderne ce adopta un design contemporan. In functie de camera pe care o aveti de iluminat: living, dormitor, bucatarie sau hol, puteti alege intre o lustra de dimensiune medie sau mare.

     Daca aveti o viziune minimalista si modernista, Velta va poate furniza un model de lustra LED moderna care va putea contribui intr-un mod placut la designul intregii incaperi. Spre exemplu, o lustra LED liniara poate fi o alegere excelenta pentru o bucatarie, in timp ce o lustra cu o forma geometrica se va potrivi mai bine intr-un living sau, de ce nu, intr-un dormitor.

     Datorita gamei variate de stiluri disponibile, in cazul lustrelor LED aveti posibilitatea sa va personalizati spatiul dupa bunul plac.

     In functie de modelul preferat, va trebui sa stiti ca unele dintre ele nu au aplicabilitate in orice incapere. Spre exemplu, o lustra LED pentru living nu va putea fi montata intr-o baie. Un alt exemplu ar putea fi dat de catre un candelabru LED de mari dimensiuni. Acest candelabru poate fi montat intr-un living generos ca si dimensiune, dar cu siguranta nu se va potrivi intr-o bucatarie.

     In functie de particularitatile fiecarei incaperi, pe site-ul Velta o sa intalniti:

  •  Lustre dormitor
  •  Lustre bucatarie
  •  Lustre hol
  •  Lustre de exterior
  •  Lustre living

     Cum sa alegi o lustra moderna potrivita pentru tine?

     Uneori este foarte greu sa alegem un singur produs, mai ales cand avem de a face cu o multitudine de posibilitati sau incertitudini. Este indicat sa te gandesti la urmatoarele aspecte inainte de a cumpara produsul cautat:

     Dimensiunea camerei pe care o doresti iluminata.

     Dimensiunea unei lustre moderne trebuie sa se potriveasca cu dimensiunea camerei. Camerele de dimensiuni mari trebuie sa beneficieze de lustre voluminoase si puternice, in timp ce lustrele compacte de mici dimensiuni functioneaza mai bine in spatii mai restranse.

      Iluminarea este ambientala sau de lucru.

      Un exemplu foarte bun pentru acest tip de iluminare este dat de montarea unui pendul in bucatarie sau a unei lustre a carei lumina va cadea direct pe zona de luat masa. Daca se doreste o lumina mult mai concentrata pe o anumita zona puteti lua in calcul montarea unor spoturi LED incastrate. Aceste spoturi LED incastrate pot fi orientabile, dimabile, si cu indice de redare a culori CRI90. O alta zona in care se impune iluminatul de sarcina este dat de catre iluminarea blatului de bucatarie. Prezenta unei benzi LED in bucatarie poate contribui atat prin eficienta cat si prin design.

       Atunci cand alegeti iluminatul cu o lustra moderna pentru o anumita zona, este important sa luati in considerare lumina naturala si alte corpuri de iluminat din camera.

      Lustra cu design modern sau clasic?

      Daca camera are un aspect armonios, apeleaza la lustrele moderne care se aliniaza cu acel stil. De asemenea, puteti alege o lustra LED care sa iasa in evidenta si sa serveasca drept punct central al camerei.

      Iluminarea interioara frumoasa si echilibrata este absolut indispensabila pentru o ambianta atmosferica a camerei. In plus fata de luminile individuale, de exemplu unele spoturi aplicate sau unele candelabre, iluminatul modern al tavanului poate fi proiectat ca un sistem armonios si atractiv. Va oferim o selectie de lustre moderne si idei de iluminat care se vor potrivi perfect cu livingul, bucataria, dormitorul etc.

 

Filtre