Lustre Vintage

 Lustre Vintage in: Bucatarie, Living, Cabane si Foisoare


    La Velta.ro, puteti experimenta frumusetea magica a unei lustre vintage, in timp ce va bucurati de o tehnologie convenabila de iluminat de ultima generatie. Lustrele in stil vintage imbratiseaza stilurile retro si tendintele de altadata. In acelasi timp, ele aduc aceste modele in zilele noastre pentru multe alte decenii de look distins.

   Oferim o gama foarte variata de lustre vintage, cu design de epoca de la producatori de top. Veti gasi, de asemenea, oferte uimitoare la gama de lustre led vintage.

   Aceste corpuri de iluminat sunt ideale pentru iluminarea sarcinilor deasupra meselor, a insulelor de bucatarie, a birourilor si a altor zone utilizate in mod obisnuit. De altfel, pot fi utilizate si intr-un living, un hol, o sala de asteptare etc.

Lustre Vintage: Lumini moderne cu stil clasic

  Aceste corpuri de iluminat vintage se potrivesc multor teme de design interior. Lampile suspendate industriale sunt perfecte pentru apartamente utilitare, apartamente si cafenele, adoptand un aspect de la inceputul secolului al XX-lea. Daca doriti eleganta din secolul al XIX-lea, verificati lustrele vintage victoriene.

  Oferim corpuri de iluminat rustice pentru foisoare si cabane. Utilizand lustra vintage potrivita intr-o cabana vom obtine o lumina ambientala uniforma, in cazul unui foisor putem opta pe cateva pendule cu funie pentru a adauga o atmosfera rurala.

    Fiecare dintre aceste lustre retro are cele mai recente caracteristici pentru a va ajuta sa obtineti o clara si eficienta. Iluminarea vintage de epoca, eficienta din punct de vedere energetic foloseste becuri cu LED sau compacte care dureaza mult mai mult decat incandescenta, reducandu-va factura lunara. Exista lustre vintage dimabile se reglabile.

Filtre