Pendule Bucatarie, Living sau Dormitor Modele 2021

Pendule

Pendule in bucatarie, living sau dormitor


   Pendulele moderne suspendate sunt o solutie fantastica de luminat care pot contribui cu adevarat la aspectul oricarui spatiu. Indiferent daca ne dorim sa montam pendule in living sau intr-o bucatarie, iluminarea cu aceste corpuri de iluminat va ajuta sa creati o atmosfera unica si sa obtineti un stil modern.

   Daca sunteti in cautarea unor pendule pentru bucatarie care sa se remarce prin design si eficienta luminoasa, exista sanse foarte mari ca pe site-ul velta.ro sa identificati pendulul ideal.

   Pendulele sunt corpuri de iluminat suspendate care sunt disponibile intr-o gama variata de stiluri. Gama noastra variata de pendule moderne se remarca prin calitatea finisajelor si designul adoptat.

Cum sa alegeti cel mai potrivit pendul led modern?


   Alegerea corpurilor de iluminat tip pendul pentru casa dvs. necesita o intelegere aprofundata a dimensiunilor si formelor acestora. Va fi nevoie sa masurati inaltimea tavanului in zona in care intentionati sa montati aceste pendule led si apoi sa identificati un model care sa se incadreze si sa corespunda cu designul spatiului.

   Forma si caracteristicile fiecarui pendul led, fac ca acesta sa fie potrivit pentru montajul in diferite camere. Cu toate ca de cele mai multe ori aceste pendule se regasesc intr-o bucatarie, ele pot fi montate si in alte camere precum: un dormitor sau un living.

Pendule Bucatarie


   Bucataria este inima casei tale, este locul in care ne intalnim si socializam cu cei dragi.

   Utilizand cateva pendule moderne care sa furnizeze lumina direct pe locul de luat masa, se va crea o atmosfera relaxanta cu un design unic si modern. Daca alegeti sa montati cateva pendule in bucatarie, trebuie sa luati in calcul faptul ca lumina furnizata de catre acestea nu este foarte acoperitoare. Lumina acestui pendul led va fi proiectata catre o anumita zona: Blat de lucru sau pe locul de servit masa.

Pendule Living


   Datorita faptului ca cele mai multe dintre pendule ofera o lumina concentrata, am putea fi tentati sa credem ca nu sunt pretabile pentru un living. in realitate, lucrurile nu stau chiar asa.

   Alegerea corecta a unor pendule pentru living poate reprezenta diferenta dintre esec si  reusita. Daca ai decis sa utilizez pendule led in living, va trebui sa ai montate si alte surse de lumina. Un pendul in living se completeaza foarte bine cu o lustra led moderna sau cu o serie de spoturi led incastrate.

   Daca nu ai luat in calcul si nici nu ai posibilitatea montajului a unor surse de iluminat complementare, poti opta pe o lustra tip pendul. in cazul acestui tip de lustra pendul, lumina furnizata va fi mai omogena si totodata mai acoperitoare.

Pendule Dormitor


   Dormitorul este locul in care mergi sa te relaxezi si sa te odihnesti dupa o zi intensa de lucru. Este de asemenea si locul in care te incarci cu energie buna pentru a incepe o noua zi.
   
   Deci, indiferent de ora sau de situatie este esential sa aveti o lumina potrivita.

Iluminarea cu pendule led este o alegere ideala pentru dormitorul dvs. Asta deoarece un pendul vine cu doua avantaje majore: rol decorativ si eficienta luminoasa. Pendulele din dormitor, se suspenda de tavan, iar lumina furnizata va fi orientata in jos sau catre directia de interes.

   Natura functionala a unor pendule pentru dormitor este sporita de farmecul lor ornamental si tocmai de aceea este importat sa alegem dimensiunile si designul potrivit.


Pendule Baie


   Pot fi folosite pendulele in baie? Aceasta este una dintre cele mai frecvente intrebari.


   Raspunsul pe scurt este ca "Da" pot fi montate pendule in baie. in completarea raspunsului anterior trebuie specificat ca trebuie sa tineti cont de cateva regulamentari ce tin de siguranta dvs. si a familiei. Aceste pendule pot fi montate intr-o baie, doar ca nu trebuie sa se afle in imediata apropiere a unei surse de apa.


   Orice corp de iluminat pozitionat aproape de o sursa de apa, cum ar fi dusul, trebuie sa aiba un grad de protectie la umiditate (prescurtat IP) in functie de locul in care montati un pendul intr-o baie, trebuie sa urmariti daca acesta are gradul de protectie minim ip44.

Filtre