Plafoniere de exterior

Ce este o plafoniera exterior

Cand vremea este frumoasa, multi oameni vor sa-si petreaca timpul liber afara cu familia si prietenii luand masa, jucand jocuri si carti sau pur si simplu vorbind si bucurandu-se de viata. Doar pentru ca soarele apune nu inseamna ca toata lumea trebuie sa intre inapoi in casa - daca aveti un iluminat exterior adecvat.

plafoniera LED de exterior asezata strategic poate oferi o ambianta primitoare si o atmosfera relaxanta. Folosind astfel de plafoniere inseamna ca toata lumea poate sta afara pana la venirea diminetii.

Avand ca exemplu alte tipuri de plafoniere precum plafoniere dormitorplafoniere living sau plafoniere bucatarieaceste corpuri de iluminat exterior sunt disponibile in multe culori, forme, au dimensiuni diferite si capacitati de putere diferite. De asemenea, montajul se realizeaza exact ca la o aplica tavan.

Toate acestea si multe altele puteti gasi pe site-ul nostru Velta.ro.

Sfaturi pentru iluminare folosind plafoniere exterioare

Daca mai sus am precizat o asemanare importanta cu alte plafoniere, acum este momentul potrivit pentru a lua in calcul o trasatura specifica unor astfel de corpuri iluminat exteriorEste vorba despre gradul de protectie, notat cu IP.

Toate aceste plafoniere LED moderne au in dotare un echipament de protectie impotriva capriciilor naturii cum ar fi umiditatea, inghetul si praful. Ca si la niste aplice exterior, plafoniera exterior are un grad de protectie mai mare ca a unei plafoniere baie (IP44), plafoniere dormitor si plafoniere bucatarie (ambele au IP20), astfel avand IP54 sau IP55.

Velta.ro te sfatuieste sa acorzi timp de gandire suficient pentru selectarea atenta a unei plafoniere LED pentru exteriorul casei tale. Iluminarea corecta a unui spatiu, fie el interior sau exterior, iti poate schimba starea si atmosfera locatiei respective. De obicei, aceste plafoniere de exterior se instaleaza in locuri care nu sunt expuse constant la umiditate, cum ar fi o veranda, un foisor, o terasa etc.

Daca vrei ceva mai pragmatic, poti alege o plafoniera LED cu senzor de miscare pentru sporirea nivelului de siguranta a proprietatii tale, dar si pentru un consum energetic mai mic. De ce sa iti faci griji ca vei uita lumina aprinsa si ca se va reflecta in factura la lumina cand poti folosi tehnologia sa lucreze pentru buzunarul tau?!

In cazul in care esti interesat de plafoniere, aplice exterior, felinare exterior sau oricare alt fel de corp de iluminat, nu ezita sa ne vizitezi pe Velta.ro. Sigur vei gasi ceva pe gustul tau!

Filtre