Profile LED

Profile LED

    Ce sunt profilele LED?

    Profilele LED sunt ultima inovatie in materie de iluminare profesionala care poate aduce la realitate visele oricarui arhitect, designer de interior si client. Astfel, iluminarea indirecta sau ascunsa cu profile LED a devenit o alegere din ce in ce mai populara pentru iluminarea domestica si comerciala.

    Un profil LED este un suport din aluminiu special conceput pentru a asigura o racire corespunzatoare a unei benzi LED rigide sau flexibile. Indiferent daca vorbim despre un profil incastrat, aplicat, suspendat sau rigips acesta se compune din: corpul profilului, dispersor, capace finale, cleme de prindere.

    Pentru a profita la maximum de luminile cu benzi LED, veti avea nevoie de profile LED. Aceste profile, disponibile in seturi complete, complet personalizate sau ca dispersoare individuale, se potrivesc perfect pentru luminile noastre cu banda LED COB sau banda LED RGBW. Aceste profile complexe se pot adapta dupa dimensiunile dvs. si sunt disponibile cu o gama larga de caracteristici pentru a se potrivi fiecarei gospodarii si pentru a completa orice design interior.

    Tipuri de profile LED

    In functie de tipologia de montaj, exista 4 tipuri de profile:

Profil banda led incastrat

Profil banda led aplicat

Profil banda led suspendat

Profil led rigips

    Profil LED incastrat

    Daca iti place ideea de a incastra o banda LED in mobila din bucatarie, atunci o sa ai nevoie de un profil LED care a fost special conceput pentru un astfel de montaj. Un profil LED incastrat se poate deosebi fata de celelalte prin modul in care a fost construit, avand o rama exterioara, insertii laterale pentru o prindere mai buna si design unic.

    Locuri in care poate fi incastrat un profil led: mobila, tencuiala, rigips, pardoseala.

    Pentru a adauga un efect vizual inedit locuintei tale, poti folosi in profilul incastrat o banda LED RGBW care iti va lumina casa intr-o multitudine de culori.

    Profil led aplicat

    Un profil led aplicat se remarca prin usurinta la montaj. Acesta poate fi aplicat pe articolele de mobilier, gresie, faianta, scafe etc. Daca alegeti un profil LED aplicat, trebuie sa tineti cont si de latimea unei benzi LED COB, care poate fi de 4 dimensiuni: 5mm, 8mm, 10mm, 20mm.

    Profil LED suspendat

    Unicitatea unui profil LED suspendat este data de prezenta cablurilor de ancorare care il mentin suspendat la o anumita inaltime fata de sol sau fata de alte obiecte precum o masa de bucatarie sau un birou. Un astfel de profil LED suspendat, in combinatie cu o banda LED RGBW de calitate, poate fi montat atat intr-un living, cat si intr-o bucatarie sau intr-un hol.

    Profil LED rigips

    Acest tip de profil se incastreaza usor in peretii de rigips si necesita lucrari minime de finisare, astfel reusind sa evidentieze doar dispersorul prin care trece lumina data de o banda LED COB. Un profil LED rigips va raci corespunzator banda LED si se poate monta in orice camera din locuinta ta precum in living, dormitor, bucatarie, baie sau hol, dar si in locuri mai greu accesibile, ca o scafa sau chiar in scari. Montajul se poate realiza si incastrat in tencuiala.

    Unde gasesc profile LED?

    Site-ul Velta.ro cu siguranta iti va satisface nevoia de a gasi un profil LED calitativ, indiferent de tipul de banda LED folosit, zona de interes a instalarii sau tipul de montaj.

    Rasfoiti o gama larga de profile LED de inalta calitate. Indiferent de proiectul dvs. de iluminat intern sau profesional, va putem ajuta sa obtineti un finisaj elegant si ordonat pentru camerele dvs.

    Inca nu sunteti sigur? Contactati-ne astazi pentru sfaturi si indrumari prietenoase.

Filtre
Profil banda LED incastrat DEP 10 h19mm
Timp de livrare 1-3 saptamani!
 Profil LED Incastrat cu inaltimea totala de 19mm si 2 metri lungime
    Acest tip de profil led incastrat face parte dintr-o serie profesionala de profile led si este apreciat de catre clientii nostri deoarece:✅ finisajele sunt bine realizate, disponibile pe alb, negru sau gri✅ profiulul are o grosime corespunzatoare✅ asigura o racire excelenta a benzii led✅ dispersorul tip click opal este excelent la montajul benzii led si la mentenanta✅ capace finale incluse✅ este compatibil cu mai multe tipuri  de banda led de maxim 10mm latime: banda LED COB, banda led RGB, banda LED RGBW✅ profilul led poate fi incastrat in mobila, sau in alte locuri unde inaltimea ne permite✅ usor de incastratInainte de a lansa comanda cu acest profil led incastrat, te rugam sa selectezi culoarea preferata!
Culoare :
155,69 lei
Profil banda LED incastrat LNA 20 h20.4mm
Timp de livrare 1-3 saptamani!
 Profil LED Incastrat cu inaltimea totala de 20mm si 2 metri lungime
    Acest tip de profil led incastrat este unul dintre cele mai late profile din gama. Face parte dintr-o serie profesionala de profile led si este apreciat de catre clientii nostri deoarece:✅ finisajele bine realizate, disponibile pe alb, negru sau gri✅ profilul este gros ceea ce asigura o racire excelenta a benzii led ✅ dispersorul tip click opal este excelent la montajul benzii led✅ capace finale incluse✅ este compatibil cu mai multe tipuri  de banda led de maxim 20mm latime: banda LED COB, banda led RGB, banda LED RGBW✅ profilul led poate fi incastrat in mobila, sau in alte locuri unde inaltimea ne permiteInainte de a lansa comanda cu acest profil led incastrat, te rugam sa selectezi culoarea preferata!
Culoare :
122,37 lei