Profile LED Aplicate

Profil Banda LED Aplicat pe Tavan, Mobila, Gresie, Pereti...     Un profil aplicat este un suport pentru banda led ce are rolul de racire, protectie si de design. Cel mai simplu si eficient mod in care puteti monta o banda led dimabila este sa utilizati un profil led aplicat.

    Velta.ro ofera o gama variata de profile pentru banda led ce va pot ajuta la instalarea benzilor led pe: tavan, perete, parodoseala, mobila etc.

 
     Aceste profile led aparente sunt cele mai populare si usoare optiuni atunci cand vine vorba de banda led. Datorita efortului minim de instalare si pregatire, un profil led aplicat constituie cea mai buna solutie.

Montare profil banda LED

     Dupa cum s-a prezentat anterior, montarea unui profil led aplicat se realizeaza extrem de usor si rapid. Nu sunt necesare decuparile in: mobila, rigips, pereti etc. Fiecare profil din aluminiu pentru banda led CRI90 vine insotit de doua elemente de prindere si fixare.

    Indiferent de culoare: profil led negru, alb, gri sau de model aplicat sau suspendat, aceste profile led aparente pot fi taiate la dimensiunea dorita.

Profil Banda LED 3M si 2M?

    Pe site-ul velta.ro sunt disponibile atat profile led la 3 metri cat si la 2 metri. In unele situatii putem aduce pe comanda speciala si profile led la 6 metri. Daca aveti nevoie de lungimi mai mari decat cele standard de 3m si 2m, va rugam sa ne contactati.

    In functie de particularitatile fiecarei incaperi, puteti alege un astfel de profil led pentru a monta:

  • Banda LED pe tavan
  • Banda LED in Bucatarie
  • Banda LED in Baie
  • Banda LED in exterior

Compatibilitate: Profil LED Aplicat cu Banda LED RGBW sau Banda LED COB?

      In general modelele de profile led sunt compatibile cu majoritatea benzilor led flexibile, indiferent daca sunt de tip COB sau RGBW. Un lucru la care trebuie sa fii atent este latimea benzii LED. Spre exemplu banda LED RGBW de pe site-ul velta.ro are o latime de 12mm, iar unele profile au 10mm. Din cauza dimensiunilor, exista posibilitatea ca banda led sa nu poata fi montata in profil.

Filtre