Profile LED Flexibile

Profil LED Flexibil    Utilizand un profil led flexibil iti pot transpune ideea in realitate! Vrei sa creezi o forma geometrica sau sa pliezi un profil dupa o bolta, o arcada sau un perete la rotund? Daca raspunsul este "DA" atunci ai nevoie de un astfel de profil flexibil pentru banda led.

Ce este un profil din aluminiu flexibil?


     In linii mari acest tip de profil led este foarte asemanator cu oricare alt profil. Pastreaza aceleasi caracteristici si elemente (capace, dispersor si sistem de prindere) doar ca-l poti modal dupa bunul tau plac.

     Un profil led flexibil este realizat dintr-un aliaj combinat cu aluminiu. Acesta combinatie reusita iti ofera posibilitatea sa-l indoi. Atentie, raza maxima de indoire este de 50cm!

3 lucruri pentru care consideram ca propunem cel mai bun profil led flexibil.

 1. Atat profilul cat si dispersorul nu vor crapa
 2. 3 culori disponibile: negru, alb si gri
 3. 2 dispersoare disponibile: semicilindric si drept. Marele avantaj in cazul dispersoarelor este dat de faptul ca sunt de tip "click" si nu trebuie introduse pe la unul din capate!

Compatibilitate profil led flexibil cu banda LED

   Gama noastra de profil led flexibile pot fi echipate cu majoritatea benzilor led dimaible de 12V sau de 24V. Pentru un proiect reusit, cand achizitionezi banda led va trebui sa fii atent la doua lucruri:

Banda cu numar mare de leduri: pentru ca lumina sa fie uniforma noi iti recomandam banda LED COB CRI90 Dimabila

Latimea Benzii: trebui sa iei in considerare daca latimea benzii led este mai mica sau egala cu latimea interioara a acestui model de profil led.

Filtre