Profile LED Incastrate

 Profil LED Incastrat in Mobila, Rigips, Tencuiala, Pardoseala

    Cand vine vorba de profile led incastrate, Velta.ro exceleaza prin gama variata de modele. Fie ca ai nevoie de un profil incastrat in rigips, sau de un profil incastrat in mobila din bucatarie, noi iti putem oferi o solutie cu care poti crea un design deosebit.


    Un profil pentru banda led incastrat este un suport din aluminiu ce asigura o racire eficienta a benzii led. Mai mult decat atat acest profil din aluminiu va proteja banda LED de praf.

Unde poate fi incastrat un profil din aluminiu pentru banda LED?

   Creativitatea clientilor nostri ne-a demonstrat ca un profil led poate fi incastrat in foarte multe locuri. Printre cele mai populare, putem enumera:

  • Profil led incastrat in rigips
  • profil led incastrat in tencuiala
  • profil led incasttrat in perete
  • profil led incastrat in mobila
  • profil led incastrat in faianta sau gresie

Filtre
Profil banda LED incastrat DEP 10 h19mm
Timp de livrare 1-3 saptamani!
 Profil LED Incastrat cu inaltimea totala de 19mm si 2 metri lungime
    Acest tip de profil led incastrat face parte dintr-o serie profesionala de profile led si este apreciat de catre clientii nostri deoarece:✅ finisajele sunt bine realizate, disponibile pe alb, negru sau gri✅ profiulul are o grosime corespunzatoare✅ asigura o racire excelenta a benzii led✅ dispersorul tip click opal este excelent la montajul benzii led si la mentenanta✅ capace finale incluse✅ este compatibil cu mai multe tipuri  de banda led de maxim 10mm latime: banda LED COB, banda led RGB, banda LED RGBW✅ profilul led poate fi incastrat in mobila, sau in alte locuri unde inaltimea ne permite✅ usor de incastratInainte de a lansa comanda cu acest profil led incastrat, te rugam sa selectezi culoarea preferata!
Culoare :
155,69 lei
Profil banda LED incastrat LNA 20 h20.4mm
Timp de livrare 1-3 saptamani!
 Profil LED Incastrat cu inaltimea totala de 20mm si 2 metri lungime
    Acest tip de profil led incastrat este unul dintre cele mai late profile din gama. Face parte dintr-o serie profesionala de profile led si este apreciat de catre clientii nostri deoarece:✅ finisajele bine realizate, disponibile pe alb, negru sau gri✅ profilul este gros ceea ce asigura o racire excelenta a benzii led ✅ dispersorul tip click opal este excelent la montajul benzii led✅ capace finale incluse✅ este compatibil cu mai multe tipuri  de banda led de maxim 20mm latime: banda LED COB, banda led RGB, banda LED RGBW✅ profilul led poate fi incastrat in mobila, sau in alte locuri unde inaltimea ne permiteInainte de a lansa comanda cu acest profil led incastrat, te rugam sa selectezi culoarea preferata!
Culoare :
122,37 lei