Profile LED Rigips pentru Tavan si Pereti

Profile LED Rigips

Profile LED Rigips

   Un profil pentru banda led, care a fost special conceput pentru montajul incastrat in tavanul de rigips (sau in pereti) trebuie sa se plieze perfect si creeze o lumina continuua si eleganta. Alegerea realizarii unui astfel de sistem de iluminat incastrat poate reprezinta o provocare, dar in cele din urma rezultatul final va fi unul spectaculos.

Ce este un profil led pentru rigips sau tencuiala?

   Un profil led pentru rigips este foarte asemanator din punct de vedere structural cu un profil led aplicat sau un profil led incastrat in mobila. Diferenta intre aceste profilele aplicate si incastrate in rigips este data de faptul ca acestea din urma sunt profile led special concepute pentru a fi incastrate in peretii din tencuiala si rigips. Lateralele unui profil led de rigips fac ca acesta sa poate fi montat incastrat, eliminand riscul de desprindere.

Ce tipuri de profile led pentru rigips exista?

   Prin constructia lor, profilele led pentru rigips se impart in doua mari categorii:

  1. Profile LED rigips cu rama exterioara
  2. Profile LED Rigips fara rama exerioara


  Din punct de vedere structural ambele indeplinesc aceleasi caracteristici, diferenta se face la cele doua laterale care: fie pot fi gletuite, fie pot acoperi taietura si imbinarea profilului cu placa de rigips. Cu alte cuvinte, avem un profil led cu rama exterioara (la vedere) si un alt profil cu rama gletuita.

Cu ce tipuri de benzi led flexibile sunt compatibile aceste profile led?

  Indiferent daca doriti o varianta de profil cu sau fara rama, aceste tipuri de profile sunt compatibile cu majoritatea benzilor led. Acum, in functie de particularitatile fiecarui proiect cand alegeti banda led va trebui sa tineti cont de doua dimensiuni: inaltimea si latimea profilului led.

Cele mai populare benzi led in profil pentru rigips sunt : Banda LED COB si Banda LED RGBW

Unde se preteaza aceste tipuri de profile led incastrate?

  • Bucatarie
  • Living
  • Dormitor
  • Baie
  • Hol 
  • Spatii Comerciale
Filtre