Spoturi LED pe sina

Filtre
Spot pe sina cu dulie GU10 Negru sau Alb
Timp de livrare 1-3 saptamani!
   Spot pe sina  cu forma rotunda este bine finisat si realizat integral din aluminiu. Destinat iluminatului comercial si rezidential.
   Acest spot pe sina cu forma rotunda, se remarca prin:
- Constructie solida si bine finisata- Orientabil pe doua axe- Echipat cu dulie GU10- Doua culori disponibile: negru si alb- Compatiibl cu sina trifazica (dubla sau cu 4 linii)   Becul cu dulie GU10 nu este inclus.   Va rugam sa selectati culoarea preferata!
Culoare :
227,99 lei
Spot pe Sina Negru cu Gold sau Alb si negru cu dulie GU10
Timp de livrare 1-3 saptamani!
   Spot pe sina bine finisat si realizat integral din aluminiu este destinat iluminatului comercial si rezidential.
   Prin ce se remarca acest model de spot pe sina?
- Constructie solida si bine finisata- Orientabil pe doua axe- Echipat cu dulie GU10- Doua culori disponibile: negru cu interior gold si alb cu interior negru- Compatibil cu sina trifazica (dubla sau cu 4 linii)   Becul cu dulie GU10 nu este inclus.   Va rugam sa selectati culoarea preferata!
Culoare :
239,98 lei
Spot pe sina Gu10 Negru sau Alb reflector tip fagure
Timp de livrare 1-3 saptamani!
   Spot pe sina, finisat si realizat integral din aluminiu. Prezentul model de spot destinat iluminatului comercial si rezidential.
   Acest spot pe sina cu dispersor 3d tip fagure, se remarca prin:
- Constructie solida si bine finisata- Orientabil pe doua axe- Echipat cu dulie GU10- Doua culori disponibile: negru si alb- Dispersor negru tip fagure 3D- Compatiibl cu sina trifazica (dubla sau cu 4 linii)   Becul cu dulie GU10 nu este inclus.   Va rugam sa selectati culoarea preferata!
Culoare :
238,80 lei